Стойка Railblaza R-Lock Hook2

Цена: 73.00 лв. Регулируема стойка Railblaza R-Lock с адаптор за Lowrance Hook2 - 02-4142-11
Регулируема стойка Railblaza R-Lock с адаптор за Lowrance Hook2 - 02-4142-11 Стойка Railblaza R-Lock с адаптор за сонари Lowrance Hook2 4x и 5x - 02-4142-11 Стойка Railblaza R-Lock с адаптор за сонари Lowrance Hook2 4x и 5x - позволява настройка във всяка посока и ъгъл Стойка Railblaza R-Lock с адаптор за сонари Lowrance Hook2 4x и 5x - здрава, стилна и подходяща за различни Railblza аксесоари

Кат. номер: 02-4142-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Ценителите на качественото и интелигентно проектирано оборудване веднага ще забележат достойнствата при поредния новозеландски аксесоар на тема риболов от лодка или каяк. Регулируемата стойка Railblaza R-Lock Hook2 е създадена най-вече с цел да бъде от полза на притежателите на сонари Lowrance Hook2 4x и 5x заради адаптора в горната част, пасващ идеално точно на тези популярни модели. 

Функционалността е на първо място при марката и затова за 170-те си мм дължина стойката се регулира по цели три оси във всяка посока или ъгъл, които ви хрумнат, като централната става се мести в стъпки през 15 градуса, а след като ги заключите в неподвижно състояние остава да регулирате съвсем фино и наклона на устройството с една ръка и в движение, според най-удобната ви позиция на дисплея. Това става чрез адаптора Railblaza Lowrance Hook2, който се предлага и като отделен продукт и който заменя перфектно фабричната стойка на Hook2 моделите. Целият монтаж при Railblaza R-Lock Hook2 е препоръчително да не надвишава 1.5 кг, тъй като моделът е предвиден за сонари с не по-голямата тежест от тази. 

За да използвате стойката R-Lock Hook2 се нуждаете единствено от която и да е StarPort основа от гамата на марката, а вариантите са доста разнообразни - с хоризонтален или вертикален монтаж, модели за релинг, за релсова система, за балоните на надуваемите лодки и въобще всеки аксесоар с Railblaza гнездо, с който разполагате на борда. Включително монтажът на повърхности под ъгъл е безпроблемен заради възможностите за настройка на трите оси. Най-хубавото е, че след като вече нямате нужда от сонара, освен да го свалите с цялата стойка бързо и лесно за секунди и след него да не остане нищо друго, освен стилната основа в очакване на поредното излизане, можете да използвате същата основа за всяка друга фирмена стойка. Практичният помощник е и с дълъг живот, благодарение на подсиления с фибростъкло материал, специалната UV-защита и разбира се, неръждаемите метални елементи.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването