Адаптор за релси Railblaza MiniPort TracMount

Цена: 31.00 лв. Мини адаптор със StarPort захват за релси Railblaza MiniPort TracMount - 03-4108-11
Мини адаптор със StarPort захват за релси Railblaza MiniPort TracMount - 03-4108-11 Адаптор за релси Railblaza MiniPort TracMount - 03-4108-11 Адаптор за релси Railblaza MiniPort TracMount - 03-4108-11 Адаптор за релси Railblaza MiniPort TracMount - 03-4108-11

Кат. номер: 03-4108-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Адаптор за релси Railblaza MiniPort TracMount – без дупчене и инструменти, без да отнема ценно време, без нужда от допълнително място, този компактен аксесоар ще направи възможно използването на всяка стойка на вашия каяк или друг плавателен съд. Проектиран е така, че да се монтира без проблем на най-разпространените trac системи, включително Hobie, Wilderness, Jackson, YakAttack, Galaxy, Ocean Kayak, Old Town и Native Watercraft. Поставянето в релсите и позиционирането става изключително лесно, буквално с една ръка благодарение на неръждаемата TracNut приставка, която, веднъж положена в релсата, се самозатяга, докато вие просто въртите горната част със StarPort гнездото. След това единствено от нуждите и вкуса ви зависи какво точно ще подредите, защото с подходящата стойка можете да имате до себе си телефон, таблет, камера, светлина, сонар, въдица, напитка или пък органайзер. Разбира се, смяната на всеки предмет от риболовното ви оборудване е точно толкова лесна и бърза, колкото и поставянето, така че по всяко време да препозиционирате в самите релси и да имате ред до себе си. Адапторът е с подсилена защита срещу слънчевите лъчи и надежден точно както всички останали Railblaza аксесоари.

*Railblaza MiniPort TracMount е предназначен за използване с малки натоварвания. В случай, че го използвате при риболов на тролинг с помощта на Rod Holder държач за въдицата, адапторът трябва да бъде използван с дясната ръка (с монтаж от дясната страна на плавателния съд), така че хищническият удар да натовари адапторът в посоката на неговото стягане. Ако го използвате с лява ръка и монтаж отляво на съда, има вероятност адапторът да се разхлаби от натоварването, идващо от риболовния прът.Вижте още:
 

:

Изпрати запитването