Адаптор Railblaza Lowrance Hook2

Цена: 29.00 лв. Адаптор за сонари Lowrance Hook2 за основи Railblaza за лодка и каяк - 02-4143-11
Адаптор за сонари Lowrance Hook2 за основи Railblaza за лодка и каяк - 02-4143-11 Адапторът Railblaza Lowrance Hook2 02-4143-11 е съвместим с всяка StarPort основа Адаптор Railblaza Lowrance Hook2 02-4143-11 - удобно, лесно и бързо поставяне и регулиране на наклона с една ръка Адаптор Railblaza Lowrance Hook2 02-4143-11, подходящ за всякакви монтажи със StarPort основи

Кат. номер: 02-4143-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Колкото по-малко грижа с оборудването, толкова повече време за внимание към въдиците - новозеландските специалисти на марката се ръководят от това правило при проектирането и изработката на всеки свой продукт. Адапторът Railblaza Lowrance Hook2 е поредното доказателство, защото боравенето с него е повече от лесно, удобно и безпроблемно както по време на самия риболов, така и когато устройството се поставя или прибира заедно с адаптора, а след него не остава нищо друго, освен стилната основа в очакване на поредното излизане. 

Практичният и специално създаден за целта аксесоар улеснява максимално използването на сонари Lowrance от сериите HOOK2 4x и 5x на лодка или каяк с прикачни от гамата на Railblaza. Съвместимостта им с всяка основа с фирменото StarPort гнездо осигурява пълна свобода относно мястото на монтаж. Вариантите за избор включват всяка основа с хоризонтален или вертикален монтаж, моделите за релинг, за релсова система, за балоните на надуваемите лодки и въобще всеки аксесоар с Railblaza гнездо, с който разполагате на борда. След заключването в тях, наклонът на сонара се регулира за секунди само с една ръка чрез самия адаптор, в зависимост от ситуацията и моментната ви позиция. 

Още по-гъвкаво като възможности може да стане с участието на регулируемия удължител Railblaza Adjustable Extender или SwivelPort адапторът, които винаги може да комбинирате и с други стойки и аксесоари. 8-сантиметровият Railblaza Lowrance Hook2 е изработен от характерните висококачествени материали, подсилени с фибростъкло и специално защитени от UV-лъчите, което го превръща в доверен помощник за дълго време напред. 

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването