Регулируем удължител Railblaza Adjustable Extender

Цена: 55.00 лв. Регулируем удължител до 180° Railblaza Adjustable Extender - 03-4144-11
Регулируем удължител до 180° Railblaza Adjustable Extender - 03-4144-11 Регулируем удължител Railblaza Adjustable Extender - 03-4144-11 Регулируем удължител Railblaza Adjustable Extender - 03-4144-11 Регулируем удължител Railblaza Adjustable Extender - 03-4144-11

Кат. номер: 03-4144-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Изразът "недостиг на пространство" спира да съществува за вас в момента, когато този аксесоар се появи сред оборудването ви за каяка, риболовната лодка или ATV-то. С него отпада грижата свързана с ограничената площ на фона на всички други принадлежности, на които държите и са ви необходими за идеалното хоби-приключение. Това е възможно чрез опцията за промяна на наклона на до 180 градуса от първоначалната позиция на удължителя – ефектът е изнасянето на който и да е свързан чрез съответната Starport стойка предмет външно от стените на плавателния съд. Комбинира се с всяка основа в гамата на Railblaza - за хоризонтален или вертикален монтаж, фиксиране на релинг, на надуваема лодка, буквално навсякъде. Фенерът, риболовният прът, филетиращата масичка и какво ли още не, вече няма нужда да заемат от скъпоценното вътрешно пространство, особено в по-малките по размери плавателни съдове. Оптимално, комфортно, индивидуално и според ситуацията - наклонът на удължителя Railblaza Adjustable Extender се настройва в 15 възможни позиции, а двата му шарнира позволяват да прави пълно завъртане около оста си с много леко съпротивление, за да може регулирането да е изцяло под ваш контрол. Качеството е последното нещо, за което да се притеснявате – солената вода и слънцето не са заплаха за специалната, подсилена с фибростъкло пластмаса на удължителя, а от втората част на видеото може да се уверите в изключително практичното му и разнообразно приложение: 


                
*Удължителят увеличава силата приложена към StarPort основата! Не се препоръчва комбинацията със стойка за прът, който ще използвате за риболов на тролинг! 

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването