Ново от Railblaza:

Поръчки

Да поръчате каквото и да е от RAILBLAZA.BG е много лесно, само трябва да наберете необходимите бройки от артикула и да натиснете зеления бутон "Поръчвам" долу вдясно от картинката и продуктът вече е добавен във вашата кошница! По-нататък интерфейсът е изключително интуитивен и едва ли ще имате каквито и да било проблеми с поръчването. На третата стъпка ще бъде предоставена възможност за избор да пазарувате чрез акаунта си или без регистрация. Пазаруването през акаунт е по-удобно, тъй като в последствие ще можете да виждате всичките си поръчки към сайта, да следите техния статус, както и да се възползвате от текущи бонуси и намаления, предлагани от RAILBLAZA.BG. 

Следете редовно вашия e-mail, който сте посочили при регистрирането си в сайта! Там ще бъдат отразявани всички промени и статус на вашите поръчки.

Поръчването на стоки от RAILBLAZA.BG се извършва единствено през сайта! Поръчки по телефона се приемат само, ако клиентът е наясно какво точно иска да поръча. Всички възможни грешки и несъответствия на поръчани с изпратени стоки в този случай са за сметка на клиента! При поръчки по телефона, на клиента не се начисляват никакви текущи бонуси и отстъпки!

При поръчване на стоки, които не са на склад в момента, на клиента се издава проформа фактура за стойността на поръчаните артикули и той заплаща 100% предварително по наша банкова сметка стойността на проформата.

 

:

Изпрати запитването