Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount

Цена: 142.00 лв. Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount 11-4174-11
Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount 11-4174-11 Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount 11-4174-11 Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount 11-4174-11 Стойка за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount 11-4174-11

Кат. номер: 11-4174-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

И най-неудобното място за монтаж на сонар не може да ви препъне, ако разполагате с интелигентно решение като стойката Railblaza HEXX Fish Finder Mount! Солидната и надеждна конструкция има елегантен и олекотен дизайн с 3 оси за регулиране, които позволяват 90° въртене на основата, 90° въртене на платформата и 180° диапазон на накланяне. Изключително функционалната стойка за сонар е подходяща за най-популярните марки устройства - Humminbird, Lowrance, Garmin и други, за модели с тегло до 3 кг и размер до 12 инча, което я прави най-стабилната в класа си!

Едно от огромните предимства на аксесоара е, че наподобяващата шестоъгълник основа е с компактен размер и може да се фиксира както на хоризонтална, така и върху 
вертикална повърхност, след което стойката се регулира така че да пасне точно на нуждите ви. Освен че е гъвкава на тема място за монтаж, стойката е предвидена да издържа на най-тежките условия и активен риболов дълги години напред. Изработена е от UV-устойчив полимерподсилен с фибростъкло и тежи 740 грама, а веднъж монтирана, основата позволява сваляне или поставяне на останалата конструкция заедно със сонара буквално за секунди и без инструменти.

Railblaza HEXX Fish Finder Mount
 се доставя с неръждаеми крепежни елементи за основата плюс 4 гайки с пластмасови накрайници и неръждаеми болтове за тях, необходими за регулиране и поставяне на стойката в основата. Платформата е с предварително направени фабрични отвори за фиксиране на конзолата, която държи сонара, така че, типично в техен стил, новозеландците са помислили за всяко възможно улеснение на риболовците.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването