Ново от Railblaza:

Доставки

За всички налични стоки, доставките се извършват обикновено от единия за другия ден, освен ако изрично не е уговорено друго с Клиента. Като адрес за доставка ще бъдат използвани данните от акаунта на клиента или от бланката за пазаруване без регистрация. Промени и забележки по адреса за доставка са възможни ПРЕДИ Клиентът да е получил e-mail,с който статусът на неговата поръчка е променен на Изпратена. След получаването на такъв e-mail, промяна на адреса за доставка не е възможен. Системата дава възможност един Клиент да има няколко адреса за доставка. При поръчка е необходимо да се избере от падащото меню кой точно да бъде използван.

Всички поръчки, независимо от обем и тегло, се доставят до посочения от Клиента адрес по куриер Европът. Пратките могат да бъдат изпращани и по куриер Еконт, ако в населеното място няма възможност за доставка по куриер Европът или времето за доставка не съответства с нуждите на клиента.

Когато пратките пътуват с куриер Европът, стойността на куриерската услуга се добавя към общата сума на наложения платеж. По този начин се възползвате от нашите преференциални цени за доставка.  

Всяка пратка пътува с опция да се разгледа преди да се приеме, така че ще имате 15 мин. да проверите дали всичко с пратката е наред и след това да заплатите дължимата сума. При несъответствие на изпратените с поръчаните артикули имате право да откажете приемането на пратката или да се свържете с RAILBLAZA.BG за уточнения. 

:

Изпрати запитването