Въртяща основа за сонар HEXX Railblaza Rotating Platform

Цена: 115.00 лв. Въртяща стойка HEXX Railblaza Rotating Platform 11-4175-11
Въртяща стойка HEXX Railblaza Rotating Platform 11-4175-11 Въртяща основа и стойка HEXX Railblaza Rotating Platform 11-4175-11 Въртяща основа и стойка HEXX Railblaza Rotating Platform 11-4175-11 Въртяща основа и стойка HEXX Railblaza Rotating Platform 11-4175-11

Кат. номер: 11-4175-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Солидна и здрава, а в същото време стилна, лека и изключително удобна, стойката за сонар HEXX Rotating Platform е на линия за всеки, който не иска да прави компромис по нито един показател от изброените! Railblaza държачът е съобразен с най-популярните марки сонари на пазара и е съвместим с редица модели на Lowrance, Garmin, Humminbird и други с максимално тегло до 5 кг! Елегантният и олекотен дизайн осигурява въртене на основата на 90°, а като добавим регулирането на наклона на сонара от фабричната му скоба, предложението на новозеландската марка е отлично решение за всякакви места, тесни пространства и сложни идеи. 

Можете да монтирате компактната HEXX основа както хоризонтално, така и вертикално или под ъгъл и впоследствие да завъртите екрана нагоре от скобата или настрани чрез основата. Разбира се, след края на риболова разделяте сонара с платформата от основата за секунди и без инструменти, точно както се сглобява преди следващия излет - бързо, лесно, без излишни нерви. Освен че е гъвкава на тема място за монтаж, стойката е проектирана да издържа на най-тежките условия и активен морски риболов дълги години напред, благодарение на използвания UV-устойчив полимерподсилен с фибростъкло, на който аксесоарите на марката дължат издръжливостта и здравината си.

Основата и платформата
 на модела Railblaza HEXX Rotating Platform се доставят с неръждаеми крепежни елементи за основата плюс 4 гайки с пластмасови накрайници и неръждаеми болтове за тях, необходими за регулиране и поставяне на стойката в основата. Платформата е с предварително направени фабрични отвори за фиксиране на конзолата, която държи сонара, така че и тук, както при по-раздвижения вариант - HEXX Fish Finder Mount, улеснението на риболовците е в максимална степен.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването