Регулируема стойка за сонар Railblaza R-Lock R

Цена: 76.00 лв. Стойка Railblaza R-Lock R за сонари Lowrance, Garmin, Humminbird - 02-4141-11
Стойка Railblaza R-Lock R за сонари Lowrance, Garmin, Humminbird - 02-4141-11 Регулируема стойка за сонар Railblaza R-Lock R 02-4141-11 Регулируема стойка за сонар Railblaza R-Lock R 02-4141-11 Регулируема стойка за сонар Railblaza R-Lock R 02-4141-11

Кат. номер: 02-4141-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Стойката Railblaza R-Lock R с платформа за сонари и картографи, подходяща за монтаж на повечето популярни марки и модели на пазара, е истински ценна придобивка за всеки риболовец, който уважава удобството и надеждността на аксесоарите на реномираните марки. Всички устройства с U-образна фабрична конзола отзад и с тегло до 1.5 кг могат да бъдат фиксирани на платформата, включително модели като Lowrance Hook2, Lowrance HDS и Lowrance Elite, Humminbird Helix и Humminbird ICE Helix, както и Garmin Striker Plus и Garmin Echomap. 

Стойката се регулира по три оси във всяка посока или ъгъл, които ви хрумнат, като централната става се мести в стъпки през 15 градуса, а всички се заключват в желаното положение бързо, лесно и сигурно. Същото важи и когато в края на деня демонтирате нея и сонара за секунди, след тях остава единствено основата, която сте използвали, а вие сте готови за транспорт за нула време. Размерът на платформата е 160 х 60 мм, а общата височина 170 мм и можете да разчитате на помощта й за дълго време напред, благодарение на подсиления с фибростъкло материал, специалната UV-защита и разбира се, неръждаемите метални елементи. 

За да използвате Railblaza R-Lock R ви е необходима само една от всички StarPort основи от гамата на марката, а вариантите са доста разнообразни. Можете да избирате между хоризонтален или вертикален монтаж, модели за релинг, за релсова система, за балоните на надуваемите лодки и въобще всеки аксесоар с Railblaza гнездо, с който разполагате на борда. Включително монтажът на повърхности под ъгъл е безпроблемен заради възможностите за настройка на трите оси, което значи да оползотворите иначе безполезни места и да спестите още малко от ценното вътрешно пространство. 

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването