Фиксатор за тролинг двигател Railblaza

Цена: 90.00 лв. XL държач за транспорт на тролинг двигател Railblaza
XL държач за транспорт на тролинг двигател Railblaza Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit XL Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit XL Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit XL

Кат. номер: 02-4158-11

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Регулируемият държач за тролинг двигател, модел Railblaza Trolling Motor Support XL, е стилно решение на проблема с фиксирането на шафта както докато сте във водата, така и при транспорт с колесар или друго. Комплектът е сигурен начин да обезопасите електрическия си двигател, когато не го използвате, а регулирането на височината ще ви осигури пълна свобода да използвате аксесоара по начин, който да пасне точно на вашата лодка. Идеален вариант, ако нямате достатъчно височина на страничния борд, с който да отметнете поредната сериозна грижа, предпазвайки двигателя от вибрации и повреди.

Удължителят има две стави, които променят ъгъла си в най-различни комбинации, така че фиксаторът може да бъде разположен отвътре или отвън на борда, без значение с коя основа ще го използвате. Можете да го съчетаете със 
Star Port основа за вертикален или хоризонтален монтаж, а също и такава за релси. Всяка от тях е съвместима с останалите стойки и прикачни Railblaza, така че по всяко време имате опцията да свалите държача за двигателя и да поставите органайзер, стойка за телефон, за напитка или друго - при това само за секунди. 

Готовият кит включва един 
удължител с две стави, всяка от които със заключващ механизъм плюс G-Hold държач 50 мм, в чиято омекотена основа ляга вала на двигателя, а след това се обезопасява със специална еластична стяжка. Разбира се, всеки от двата аксесоара може да се използва отделно и с друга цел. Подсилените с фибростъкло и защитени от UV лъчи материали, както и неръждаемите крепежни елементи, гарантират дълъг живот дори при морски риболов, а стилната и качествена изработка, гъвкавата употреба и възможностите за комбиниране са задължителни за новозеландските аксесоари Railblaza.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването