Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Kit 2

Цена: 69.70 лв. Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit 2
Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit 2 Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit

Кат. номер: 04-4148-SIDE

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Да фиксирате тролинг двигателя при транспорт точно по начина, който пасва на вашата лодка е мисия възможна с Trolling Motor Support китовете Railblaza! Комбинацията тук се отличава с вертикалния монтаж на основата, позволяващ да използвате вътрешната стена на лодката или всяка друга удобна за целта повърхност. Вариантът е идеален, ако нямате достатъчно място отгоре или се нуждаете от по-малко височина за шафта. Освен че можете да монтирате SidePort основата точно където ще ви свърши работа, ще спестите и правенето на отвори на лицевата хоризонтална повърхност на плавателния съд.

Стилното решение на тема държач за транспортиране на тролинг двигател е и надеждно, бързо и лесно за използване, а също и практично, защото основата може да се използва с повечето аксесоари и стойки Railblaza, когато не служи за фиксатор. С помощта на кита двигателят е не просто здраво закрепен и неподвижен, но и интелигентно предпазен от излишни вибрации и евентуални повреди, благодарение на подходящата височина на Fixed Extender удължителя и омекотената, стегната поддръжка на G-Hold държача, включени в кита. 

Дори готовият монтаж да не пасва напълно на лодката или двигателят да е изместен странично от основата си, има възможност за комбинация с регулируемия удължител R-Lock или адаптора SwivelPort. Предлагат се и други варианти за Trolling Motor Support китове. Подсилените с фибростъкло и защитени от UV лъчи материали, както и неръждаемите крепежни елементи, гарантират дълъг живот дори при активен риболов.

Railblaza Trolling Motor Support Kit 2 включва:

1 бр. Удължител Fixed Extender

1 бр. Държач G-Hold

1 бр. Основа за стойка SidePortВижте още:
 

:

Изпрати запитването