Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60

Цена: 612.00 лв. Държач за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60 11-4190-11
Държач за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60 11-4190-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60 11-4190-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60 11-4190-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 60 11-4190-11

Кат. номер: 11-4190-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Иновативно предложение от Railblaza на тема държач за сонда Active Target Live, който се монтира на лодката на удобно за вас място, осигурява 360 градуса въртене в движение и най-важното - сондата е независима от позицията на тролинг двигателя, чийто шафт иначе често влиза в ролята на държач. 

HEXX Live Pole 60
 е лека и сгъваема стойка за сонда, съвместима с Lowrance Active Target, Humminbird Mega Live и Garmin Live Scope, тежи 2.5 кг, общата дължина е 1550 мм, а в сгънато състояние - 830 мм. В същото време е изключително надеждна и устойчива на солена вода и UV лъчи, благодарение на подсилените с фибростъкло полимери и неръждаемите метални елементи. Можете да фиксирате вала колкото е необходимо нагоре или надолу от държащата го основа, така че да ви е подръка в стоящо или седящо положение, както и да регулирате разстоянието от борда. Можете да въртите стойката и сондата на 360 градуса в търсене на рибите под лодката, а не да въртите цялата лодка или да се съобразявате с тролинг мотора. 

След като вече не ви трябва, само повдигате и сгъвате за секунди, прибирате всичко заедно във фирмената
неопренова чанта за съхранение, с която се доставя, и забравяте за обичайните грижи на тема монтаж и опазване на ценните Live Sonar Transducers. Хитрото хрумване за стрелка, указваща посоката, в която гледа сондата, е повече от полезно, а в комплекта на Railblaza HEXX Live Pole 60 ще откриете всичко необходимо за монтажа и боравенето, начело с основата HEXX Mount base, която държи рамото и се монтира на хоризонтална повърхност или релинг. Предлага се и по-къс вариант. Изгледайте клипчето и ще ви стане ясно колко полезен помощник е HEXX Live Pole:

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването