Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30

Цена: 435.00 лв. Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30 11-4191-11
Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30 11-4191-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30 11-4191-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30 11-4191-11 Стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole 30 11-4191-11

Кат. номер: 11-4191-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

По-къс вариант на сгъваемата стойка за сонда Railblaza HEXX Live Pole, предвиден за каяци, канута и лодки с нисък борд. Монтира се изключително лесно и по различни начини, на удобно за вас място - на релинг, чрез релсите на плавателния съд или директно на борда, а поставянето и свалянето при всеки риболов са бързи и безпроблемни. Както и по-големият моделдържачът за сонда осигурява 360 градуса въртене в движение и най-важното - сондата остава независима от позицията на тролинг двигателя, чийто шафт иначе често влиза в ролята на държач. 

HEXX Live Pole
 30 е иновативна, лека и сгъваема стойка, съвместима със сонди Lowrance Active Target, Humminbird Mega Live и Garmin Live Scope. Тежи 2 кг, а общата дължина е 789 мм. Изключително надеждна и устойчива на солена вода и UV лъчи, благодарение на подсилените с фибростъкло полимери и неръждаемите метални елементи. Можете да фиксирате вала колкото е необходимо нагоре или надолу от държащата го основа, така че да ви е подръка в стоящо или седящо положение, както и да регулирате разстоянието от борда. Можете да въртите стойката и сондата на 360 градуса в търсене на рибите под лодката, а не да въртите цялата лодка или да се съобразявате с тролинг мотора.

След като приключите с риболова, само повдигате и сгъвате 
държача за секунди, прибирате всичко заедно във фирмената неопренова чанта за съхранение, с която се доставя, и забравяте за обичайните грижи на тема монтаж и опазване на ценните Live Sonar Transducers. Хитрото хрумване за стрелка, указваща посоката, в която гледа сондата, е повече от полезно, а в комплекта на Railblaza HEXX Live Pole 30 ще откриете всичко необходимо за монтажа и боравенето, начело с основата HEXX Mount base, която държи рамото и се монтира на хоризонтална повърхност или релинг. Изгледайте клипчето и ще ви стане ясно колко полезен помощник е HEXX Live Pole:

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването