Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple WH 09-0011-21

Цена: 110.00 лв. Бяла тройна стойка за въдици Railblaza RodStow Triple WH - 09-0011-21
Бяла тройна стойка за въдици Railblaza RodStow Triple WH - 09-0011-21 Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple WH Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple WH Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple WH

Кат. номер: 09-0011-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Лесното и безопасно съхранение на риболовното оборудване на лодката е мисия възможна с аксесоарите на Railblaza, а с един от най-новите продукти в богатата гама на новозеландската марка възможностите по темата се увеличават допълнително. RodStow Triple в бял цвят е стилна, функционална и надеждна модулна система с държачи за три въдици плюс джобове за други вещи между тях. Редът и спокойствието са гарантирани, а транспортът остава най-малката ви грижа за дълго време напред.

С трите стойки, които се монтират на вертикална повърхност, позволяваща дупчене, в комплекта са включени и две свързващи части, играещи ролята на джобчета. Горните им ръбове са с прорези и освен че вътрешността служи за прибиране на всевъзможни предмети, инструменти и дори кутии с подходящата форма и обем, можете да закачвате по ръбчето примамки, радиостанции, очила или друго, което винаги ще знаете точно къде се намира. Самите държачи разполагат в долната си част с подвижен щифт, който се маха, за да се спусне въдицата, докато опре макарата или се слага, за да се ограничи въртенето на пръчката вътре в стойката. 

Модулната система Railblaza RodStow Triple
впечатлява и с други предимства - комплектът не само е предвиден да се доизгражда в по-дълъг стелаж, но и държачите могат да се монтират асиметрично с изместване нагоре-надолу, така че макарите да се разминават и да не се удрят една в друга. Вътрешният диаметър на тръбата е 40 мм и е подходящ за почти всяка въдица, а защитата от UV лъчи на материалите и подсиления с фибростъкло полимер са гаранция, че ще разчитате на помощта им дълго време напред. Крепежните елементи са от неръждаема стомана и се доставят с комплекта, а ако белият цвят на стойката не пасва на лодката ви, предлага се вариант и в черен цвят, също Single и Double RodStow модели.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването