Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple BLK 09-0011-11

Цена: 110.00 лв. Тройна стойка за въдици Railblaza RodStow Triple BLK - 09-0011-11
Тройна стойка за въдици Railblaza RodStow Triple BLK - 09-0011-11 Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Triple BLK

Кат. номер: 09-0011-11-BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Запознайте се и с тройната модулна система от стойки за въдици Railblaza RodStow Triple, чието компактно и полезното присъствие на борда ще ви бъде пръв помощник на тема ред, сигурност и безопасно съхранение на риболовните принадлежности! Полезен и в същото време стилен аксесоар за всяка лодка, стелажът от три държача за въдици плюс джобове за други вещи между тях е изключително качествено и красиво предложение на новозеландската марка, което ще ви спести редица грижи и дори проблеми, пазейки на сигурно оборудването ви по време на транспорт или почивка. 

С трите стойки, които се монтират на вертикална повърхност, позволяваща дупчене, в комплекта са включени и две свързващи части, играещи ролята на джобчета. Горните им ръбове са с прорези и освен че вътрешността служи за прибиране на всевъзможни предмети, инструменти и дори кутии с подходящата форма и обем, можете да закачвате по ръбчето примамки, радиостанции, очила или друго, което винаги ще знаете точно къде се намира. Самите държачи разполагат в долната си част с подвижен щифт, който се маха, за да се спусне въдицата, докато опре макарата или се слага, за да се ограничи въртенето на пръчката вътре в стойката. 

Модулната система Railblaza RodStow Triple
впечатлява и с други предимства - комплектът не само е предвиден да се доизгражда в по-дълъг стелаж, но и държачите могат да се монтират асиметрично с изместване нагоре-надолу, така че макарите да се разминават и да не се удрят една в друга. Вътрешният диаметър на тръбата е 40 мм и е подходящ за почти всяка въдица, а защитата от UV лъчи на материалите и подсиления с фибростъкло полимер са гаранция, че ще разчитате на помощта им дълго време напред. Крепежните елементи са от неръждаема стомана и се доставят с комплекта, а дори и черният цвят на стойката да не пасва на лодката ви, предлага се вариант и в бял цвят, също Single и Double RodStow модели.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването