Стойка за лодка Railblaza RodStow Double WH 09-0010-21

Цена: 72.00 лв. Бяла двойна стойка за въдици Railblaza RodStow Double WH - 09-0010-21
Бяла двойна стойка за въдици Railblaza RodStow Double WH - 09-0010-21 Стойка за лодка Railblaza RodStow Double WH 09-0010-21 Стойка за лодка Railblaza RodStow Double WH 09-0010-21 Стойка за лодка Railblaza RodStow Double WH 09-0010-21

Кат. номер: 09-0010-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Безопасното съхранение на риболовните принадлежности на лодката е сред основните грижи, но с Railblaza на борда варианти за всевъзможни решения по темата не липсват. Едно от най-новите предложения е модулната система от стойки за въдици RodStow Double. Функционалните, стилни и качествени държачи за въдици са идеален помощник по време на транспорт или почивка, осигуряват ред и спокойствие, както и опция за надграждане - и го правят със стил!

Заедно с двата държача, които се монтират на вертикална повърхност, позволяваща дупчене, в комплекта на модела е включена и свързваща част, играеща ролята на джоб. Горният й ръб е с прорези и освен че вътрешността служи за прибиране на всевъзможни предмети, инструменти и дори кутии с подходящата форма и обем, можете да закачвате по ръбчето примамки, радиостанции, очила или друго, което винаги ще знаете точно къде се намира. Самите държачи разполагат в долната си част с подвижен щифт, който се маха, за да се спусне въдицата, докато опре макарата или се слага, за да се ограничи въртенето на пръчката вътре в стойката. 

Модулната система RodStow
може да се похвали и с още предимства - комплектът не само е предвиден да се доизгражда в по-дълъг стелаж, но и държачите могат да се монтират асиметрично с изместване нагоре-надолу, така че макарите да се разминават и да не се удрят една в друга. Вътрешният диаметър на тръбата е 40 мм и е подходящ за почти всяка въдица, а защитата от UV лъчи на материалите и подсиленият с фибростъкло полимер са гаранция, че ще разчитате на помощта им дълго време напред. Крепежните елементи са от неръждаема стомана и се доставят с комплекта, предлага се и вариант на стойката в черен цвят, а също Single и Triple RodStow модели.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването