Стойка за лодка Railblaza RodStow Double BLK 09-0010-11

Цена: 72.00 лв. Двойна стойка за въдици Railblaza RodStow Double BLK - 09-0010-11
Двойна стойка за въдици Railblaza RodStow Double BLK - 09-0010-11 Стойка за лодка Railblaza RodStow Double BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Double BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Double BLK

Кат. номер: 09-0010-11-BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Системата от държачи за въдици Railblaza RodStow е сред последните нововъведения на новозеландската марка, с характерния функционален дизайн и качествена изработка. Безопасното съхранение на принадлежности на лодката по време на транспорт, може да бъде и сериозна грижа, но може и да е лесно, красиво, организирано и дори с опции за надграждане. RodStow Double е именно такова предложение, което ще осигури ред и сигурност за въдиците ви по всяко време, в което сте си дали почивка от риболова или просто се придвижвате.

Заедно с двата държача, изискващи вертикален монтаж на повърхност, която позволява дупчене, в комплекта на модела е включена и свързваща част, играеща ролята на джоб. Горният й ръб е с прорези и освен че вътрешността служи за прибиране на всевъзможни предмети, инструменти и дори кутии с подходящата форма и обем, можете да закачвате по ръбчето примамки, радиостанции, очила или друго, което винаги ще знаете точно къде се намира. Самите държачи разполагат в долната си част с подвижен щифт, който се маха, за да се спусне въдицата, докато опре макарата или се слага, за да се ограничи въртенето на пръчката вътре в стойката. 

Модулната система RodStow
може да се похвали и с още предимства - комплектът не само е предвиден да се доизгражда в по-дълъг стелаж, но и държачите могат да се монтират асиметрично с изместване нагоре-надолу, така че макарите да се разминават и да не се удрят една в друга. Вътрешният диаметър на тръбата е 40 мм и е подходящ за почти всяка въдица, а защитата от UV лъчи на материалите и подсиленият с фибростъкло полимер са гаранция, че ще разчитате на помощта им дълго време напред. Крепежните елементи са от неръждаема стомана и се доставят с комплекта, а ако черният цвят на стойката не пасва на лодката ви, предлага се и вариант в бял цвят, също Single и Triple RodStow модели.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването