Държач Railblaza RodRak Pole Holder BLK

Цена: 38.00 лв. Държач за гребло, въдица, риболовно оборудване на лодка или каяк Railblaza RodRak Pole Holder 09-0012-11
Държач за гребло, въдица, риболовно оборудване на лодка или каяк Railblaza RodRak Pole Holder 09-0012-11 Държач Railblaza RodRak Pole Holder в действие Държач Railblaza RodRak Pole Holder - сигурно място за гребла, въдици, кеп, харпун и други Държач Railblaza RodRak Pole Holder Black - предлага се и в бял цвят

Кат. номер: 09-0012-11-BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Интелигентен, красив и сигурен начин да съхранявате риболовно оборудване на всяка вертикална повърхност или стена, които позволяват пробиване и захващане с винтове, а също да използвате практично дори хоризонталните повърхности, каквито са таваните на помещенията. Държачите се фиксират лесно, включително под наклон и пасват идеално върху стените и тавана на кабината или каютата, в гаража или на борда на лодката. В плавателния съд можете да им се доверите напълно при транспорт на гребла, харпуни, кепове и мрежи, куки за лодки, въдици и всеки аксесоар, който пасва по форма, а диаметърът му е в рамките на 25 до 38 мм. Разстоянието между двата държача в комплекта зависи изцяло от вас и конкретната необходимост, защото дължината не е строго определена и може да варира - определяте я сами по най-удобния ви начин преди да пристъпите към монтажа.

Фиксирани чрез държачите Railblaza RodRak Pole Holder, принадлежностите не само ще бъдат обезопасени и защитени от повреда, но и ще ви спестят ценно вътрешно пространство. В гаража или което и да е място за дългосрочно съхранение можете да изградите още по-функционална система, съединявайки два, три или повече държача един към друг, а дизайнът им позволява това да става изключително лесно. От своя страна меките, гъвкави вложки осигуряват също толкова лесно и бързо поставяне и изваждане на аксесоарите. Независимо дали ще ги използвате на закрито или открито, здравината и издръжливостта на държачите са гарантирани за дълго време напред, благодарение на комбинацията от подсилени с фибростъкло и допълнително защитени от UV лъчи материали. Railblaza RodRak Pole Holder се доставя в комплект от два броя, с включени крепежни елементи от неръждаема стомана и затварящи капачета за долната част, които се отстраняват, ако присъединявате втори държач. Предлага се и в бял цвят.

А така изглеждат системите RodRak на терен:

* Ластичният шнур на снимките или във видеото е просто идея за допълнително осигуряване на аксесоарите и не се доставя с тях, нито може да се поръча отделно по линия на Railblaza.


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването