Държач Railblaza RodRak Pole Holder WH

Цена: 38.00 лв. Държач за гребло, въдица, риболовно оборудване на лодка или каяк Railblaza RodRak Pole Holder 09-0012-21
Държач за гребло, въдица, риболовно оборудване на лодка или каяк Railblaza RodRak Pole Holder 09-0012-21 Държач Railblaza RodRak Pole Holder - сигурно място за гребла, въдици, кеп, харпун и други Държач Railblaza RodRak Pole Holder за съхранение и транспорт на риболовно оборудване Държач Railblaza RodRak Pole Holder White - предлага се и в черен цвят

Кат. номер: 09-0012-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Ред или хаос е вечният избор във всяко малко пространство, особено когато разполагате с много принадлежности и е важно всички да са подръка. Railblaza има решение за всяка ситуация и едно от тях е новият държач RodRak Pole Holder. Подреден, красив и сигурен начин да използвате максимално ефективно места, които често се пренебрегват, единственото условие е да са подходящи за пробиване и захващане с винт. Транспортът и съхранението на риболовното оборудване на лодка, яхта, в гараж и навсякъде, където разполагате с вертикална повърхност или стена, от сложни се превръщат в лесни. Още по-хубав е фактът, че функционални стават дори хоризонталните повърхности като таваните на кабините или други помещения, където държачите пасват идеално. В плавателния съд можете да им се доверите напълно при транспорт на гребла, харпуни, кепове и мрежи, куки за лодки, въдици и всеки аксесоар, който отговаря по форма, а диаметърът му е в рамките на 25 до 38 мм. Разстоянието между двата държача в комплекта зависи изцяло от вас, дължината не е строго определена и може да варира - определяте я според необходимостта преди да пристъпите към монтажа.

Фиксирани чрез държачите Railblaza RodRak Pole Holder, принадлежностите не само ще ще ви спестят ценно вътрешно пространство, но и ще са обезопасени и защитени от повреда. В гаража или което и да е място за дългосрочно съхранение можете да изградите още по-функционална система, съединявайки два, три или повече държача един към друг, дизайнът им позволява това да става изключително лесно. От своя страна меките, гъвкави вложки осигуряват също толкова лесно и бързо поставяне и изваждане на аксесоарите. Независимо дали ще ги използвате на закрито или открито, здравината и издръжливостта на държачите са гарантирани за дълго време напред, благодарение на комбинацията от подсилени с фибростъкло и допълнително защитени от UV лъчи материали. Railblaza RodRak Pole Holder се доставя в комплект от два броя, с включени крепежни елементи от неръждаема стомана и затварящи капачета за долната част, които се отстраняват, ако присъединявате втори държач. Предлага се и в черен цвят.

Ето и идеи за това как може да изглежда RodRak в действие:

* Ластичният шнур на снимките или във видеото е просто идея за допълнително осигуряване на аксесоарите и не се доставя с тях, нито може да се поръча отделно по линия на Railblaza.


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването