Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Kit 3

Цена: 105.00 лв. Държач за транспорт на тролинг двигател Railblaza
Държач за транспорт на тролинг двигател Railblaza Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit Фиксатор за тролинг двигател Railblaza Trolling Motor Support Kit

Кат. номер: 04-4148-ADJ

Поръчвам

Налично

Оборудване на лодки и яхти с Railblaza

Когато стандартните предложения на тема прикачни не пасват на лодката или яхтата ви, Railblaza е насреща! За всяка грижа, свързана с обезопасяване, ред и удобно позициониране на оборудване и принадлежности на борда, новозеландската марка намира интелигентно решение. Поредното такова, свързано с фиксирането на тролинг двигателя по време на транспорт, е Trolling Motor Support Kit 3, който ще направи риболова безгрижен, ще запази стилния интериор и ще позволи използването на вътрешната стена на лодката или всяка друга удобна за целта повърхност - на точната височина, от която имате нужда. Вариантът е идеален, ако нямате достатъчно място на страничния борд или се нуждаете от различна височина за шафта.

Регулируемият държач за транспортиране на тролинг двигателя е надежден, бърз и лесен за използване, както и изключително практичен, защото основата и удължителят могат да се използват с повечето аксесоари и стойки Railblaza, когато не служат за фиксатор. С помощта на кита двигателят е не просто здраво закрепен и неподвижен, но и интелигентно предпазен от излишни вибрации и евентуални повреди, благодарение на регулируемия Adjustable Extender удължител и омекотената, стегната поддръжка на G-Hold държача, включени в комплекта. 

Ъгълът, под който ще заключите удължителя, както и точното място за монтаж на основата зависят единствено от това на каква височина и разстояние от стената трябва да мине шафта, така че да е идеално обездвижен. Дори готовият монтаж да не пасва напълно на лодката или да се нуждаете от повече височина, има възможност за удължаване чрез адаптора SwivelPort. Предлагат се и други варианти за Trolling Motor Support китове. Подсилените с фибростъкло и защитени от UV лъчи материали, както и неръждаемите крепежни елементи, гарантират дълъг живот дори при активен риболов. 

Railblaza Trolling Motor Support Kit 3 включва:

1 бр. Удължител Adjustable Extender

1 бр. Държач G-Hold

1 бр. Основа за стойка StarPort 

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването