Удължител Railblaza Rod Holder Extender

Цена: 28.00 лв. Регулируем удължител за стойки за въдици Railblaza Rod Holder Extender - 02-4137-11
Регулируем удължител за стойки за въдици Railblaza Rod Holder Extender - 02-4137-11 Удължител Railblaza Rod Holder Extender 02-4137-11 Удължител Railblaza Rod Holder Extender 02-4137-11 Удължител Railblaza Rod Holder Extender 02-4137-11

Кат. номер: 02-4137-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Практичното семейство на държачите за въдици в гамата на новозеландската марка сега може да бъде окомплектовано със специално създаден удължител, който увеличава многократно гъвкавостта и ползите от присъствието им на борда. 

Функционалността на удължителя идва от вариантите за регулирането му в различни положения и посоки чрез промяна на ъгъла от две възможни места плюс завъртане, а това е равно на десетки комбинации. С други думи, можете да отдалечите или приближите стойката за въдица от платформата на лодката или каяка, така че да не се допира, да няма какво да й пречи, но и да остане в обсега ви точно колкото трябва. Едновременно с това да я нагласите в най-ергономичната за вас позиция, осигуряваща лесен и бърз достъп до въдицата за своевременна реакция при ударите на измамените хищници. Уникално добро решение да отдалечите макарата от водата и да ловите спокойно дори и при сравнително бурно море! Чрез  удължителя Railblaza Rod Holder Extender добавяте 125 мм към всеки от Rod Holder държачите, с който разполагате и оттам възможността да го поставите в изнесена навън позиция или напротив - по-приближена и удобна от досега. Единственото, за което трябва да следите е това дали удължителят е фиксиран в същата посока на движение като вашата при риболов на тролинг, както и да сте закопчали ремъка или гимбела на държача. 

Защитеният от UV-лъчите материал гарантира дълготрайна и надеждна употреба, а за да го монтирате към която и да е стойка за въдица Railblaza, е необходимо само да я разглобите от нейния накрайник и между тях да сложите удължителя. След това може да използвате която и да е фирмена StarPort основа на борда, да закрепите целия монтаж за секунди и да отметнете още една грижа. Лесно, интелигентно и стилно, както с всички Railblaza аксесоари:

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването