Стойка за въдица Railblaza Rod Tube с основа Starport HD

Цена: 74.00 лв. Комплект стойка за въдица с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit 04-4118-11
Комплект стойка за въдица с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit 04-4118-11 Стойка за въдица с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit 04-4118-11 BLK Нова и функционална стойка за въдица с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit Комплект държач за въдици с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit

Кат. номер: 04-4118-11 BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Практичната висока стойка за риболовен прът, позната също като Railblaza Rode Tube, вече се предлага и окомплектована със StarPort HD основа. Така изключително функционалният държач за въдици е готов да бъде монтиран почти навсякъде и да предложи услугите си на риболовците, които все още не разполагат с друга фирмена основа. В същото време в HD основата от комплекта можете да фиксирате и всеки друг аксесоар или стойка със StarPort накрайник, каквито са предложенията от гамата на Railblaza. 

Rode Tube държачът е перфектен вариант макарите на въдиците, които сте взели със себе си на каяка, да стоят по-далеч от водата и пръските. Възможността да бъде фиксиран във вертикално положение осигурява по-висока и защитена позиция за съответното оборудване, поставено в него. Участие в позиционирането има и иновативният гимбел в долната част, чието положение се сменя с едно движение според това дали искате пръчката да е изправена и потънала докрай или с по-голям наклон и без да се спуска напълно. Дълбокият прорез в горната част на стойката позволява основата на макарата да влезе толкова надолу в държача, че въдицата да получи повече от надеждна поддръжка, а формата и конструкцията на стойката са подходящи както за спининг, така и за бейткаст пръчки и макари. 

Rode Tube е съвместим с всяка друга StarPort основа и само за секунди може да бъде преместван при нужда, а завъртането при смяната на посоката и на наклона е изключително лесно и бързо. Държачът се върти на 360 градуса по оста си и е отличен помощник на борда, където разпределението на вътрешното пространство е особено важно. Изпитаната здравина на използваните материали при направата на всеки от детайлите е безспорна характеристика за продуктите на новозеландската марка - затова и при този модел можете да разчитате на защита от UV лъчите, а също и на здравината на допълнително подсиленият с фибростъкло тубус. Комплектът стойка за въдици с основа Railblaza Rod Tube Starport HD Kit ще ви служи вярно за дълго време напред, особено ако се погрижите след края на риболова да го съхранявате на сухо място. Китът включва StarPort HD основа и Rode Tube държач, които могат да бъдат закупени и поотделно, както и крепежните елементи, необходими за фиксирането на основата.

Ето и колко лесно се борави с Railblaza Rod Tube:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването