Стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba

Цена: 115.00 лв. Регулираща се стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba - 02-4045-11
Регулираща се стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba - 02-4045-11 Стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba - монтаж на релинг, забравете кабелите Стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba - в кабината също има нужда от сигурност и ред Стойка за таблет Railblaza ScreenGrabba - регулираща се ширина и дълбочина

Кат. номер: 02-4045-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

В днешно време данните от сонара, морската електроника и дори радара могат да бъдат изнесени на екрана на таблет или смартфон. Чудесна възможност да намалите кабелните мрежи в лодката и да минете на wi-fi връзка. Всичко това вече е много лесно, но хванете ли въдицата, ще трябва да оставите таблета или смартфона някъде. А какво по-добро решение на проблема от стойката за таблети Railblaza ScreenGrabba? Както говори и името й, стойката сграбчва всякакви екрани с външни размери от 18 до 26 см, върти се във всички посоки, може да се накланя на 90 градуса, дисплея може да бъде фиксиран в позиции Portrait или Landscape, а специалните лапички за захват са регулируеми в дълбочина и могат да захванат почти всичко като електронни екрани, което се предлага на пазара. 

Посредством основата за релинг на Railblaza можете да поставите екрана на най-удобното за вас място на лодката и да нагласите позицията лесно и сигурно. С този малък помощник кастинг риболовът вече не е мъка от постоянното разсейване да следите фиксирания основен сонар на лодката, а ви дава възможност за съвсем лесно пренасяне на сонарната или всякаква друга информация където пожелаете в обсега на wi-fi мрежата. Разбира се, възможностите за монтаж не се изчерпват единствено с фиксиране на релинг - за целта на разположение са и SidePort основите за вертикален монтаж, например на таблото, а също и други варианти според нуждите и пространството. Стойката е изработена от подсилена с фибростъкло пластмаса, силно устойчива на UV-лъчите плюс AES пластмаса и TPE каучук, също подготвени за силното слънце и активна употреба дълго време напред.

*Основата за закрепване на стойката се закупува допълнително!

А ето и колко лесно се работи с нея:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването