Стойка за оръжие Railblaza GunHold

Цена: 44.00 лв. Практична и здрава стойка за оръжие Railblaza GunHold - 02-4052-11
Практична и здрава стойка за оръжие Railblaza GunHold - 02-4052-11 Стойка за оръжие Railblaza GunHold - безкомпромисно фиксиране и безценна защита за всеки вид оръжие, включително на каяка Стойка за оръжие Railblaza GunHold - лесен и сигурен транспорт на всяко оръжие и на всяко превозно средство - включително на АТВ Стойка за оръжие Railblaza GunHold  - ловно или спортно оръжие - пушка, автомат, карабина или помпа, вече ще ви е последна грижа при транспортиране

Кат. номер: 02-4052-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Стойка за оръжие Railblaza GunHold – изключително удобен и лесен за използване, осигуряващ несравнима защита - поредният оригинален аксесоар на марката! Оръжие от всякакъв вид – ловно или спортно, пушка, автомат, карабина или помпа, вече ще ви е последна грижа при транспортиране! Пръстеновидната форма на стойката с обиращи вибрациите детайли ще се погрижи за всеки приклад или тяло, които попаднат в нея. Висококачественият уретанов ремък фиксира безкомпромисно, независимо от размера - така безопасността на оръжието ви е гарантирана, а и вашата собствена също. Оптималният вариант е обезопасяването с два броя стойки, за чийто монтаж на лодката, каяка или ATV-то ви са нужни само StarPort основи, а при необходимост от допълнителна височина - и StarPort удължител. Гъвкавият, защитен от UV лъчи AES материал на стойката и висококачественият, също устойчив на слънце уретан за ремъка, ще ви осигурят удобство и дълготрайна защита от повреда в не едно и две приключения по вода и суша. Освен това да освободите основата от тази стойка и да я замените с по-важна в даден момент, е повече от лесно и бързо - изваждането от StarPort гнездото е въпрос на едно щракване и за секунди можете да имате подръка въдица, фенер, телефон, камера или каквото друго ви е необходимо. Поредният функционален аксесоар в гамата на новозеландската марка ще направи хобито, разходката или плаването ви много по-безгрижно и безопасно от досега.
Снимките в галерията демонстрират удивителния краен резултат, а тук ви предлагаме бързи кадри с лесното му поставяне в StarPort основата:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването