Стойка за лодка Railblaza RodStow Single BLK 09-0009-11

Цена: 22.00 лв. Стойка за лодка Railblaza RodStow Single в черен цвят -  09-0009-11
Стойка за лодка Railblaza RodStow Single в черен цвят -  09-0009-11 Стойка за лодка Railblaza RodStow Single BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Single BLK Стойка за лодка Railblaza RodStow Single BLK

Кат. номер: 09-0009-11-BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Модел като този държач за въдица е аксесоар, който липсваше на много риболовци, почитатели на новозеландския дизайн на Railblaza. Точно в стила на марката обаче, появата на RodStow Single в каталога демонстрира как една неподвижна, вертикална стойка за въдица може да изглежда стилно и красиво, да бъде функционална, а и да предлага опции за надграждане. 

Държачът е с вътрешен диаметър от 40 мм и можете да му поверите почти всяка въдица, без значение с каква дължина е. Освен това вие избирате дали да стои свободно спусната, докато макарата опре в каналчето на горния ръб или да бъде ограничена от подвижния щифт в долната част, който спира въртенето на пръчката вътре в стойката. Монтажът е изключително бърз и лесен, трябва ви само равна вертикална повърхност, която да е подходяща за дупчене и с помощта на двата неръждаеми винта в комплекта конзолата за управление, транеца или кутията на резервоара с гориво ще се превърнат в идеалното място за съхранение на въдиците по време на транспорт и почивка.

Railblaza RodStow е здрава и надеждна стойка за лодка, която съхранява въдиците на борда безопасно, сигурно и подредено, и го прави със стил! Изработена е от задължителните UV устойчиви полимери и е подсилена с фибростъкло, така че силното слънце и солената вода не са никакъв проблем за вида и здравината й за дълго време напред. Стилният дизайн на държача пасва на всяка лодка или яхта, още повече че се предлага и вариант в бял цвят. Също така може да се комбинира или да замества държачите в двойната или тройната RodStow система, при които функционалността приема нови измерения, в духа на новозеландската практичност.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването