Стойка за лодка Railblaza Rod Holder II WH

Цена: 79.00 лв. Стилна стойка за риболовен прът Railblaza Rod Holder II WH в бял цвят
Стилна стойка за риболовен прът Railblaza Rod Holder II WH в бял цвят Стилна стойка за риболовен прът Railblaza Rod Holder II - бяла, елегантна и стилна Стилна стойка за риболовен прът Railblaza Rod Holder II бяла - здрава, надеждна и защитена от UV лъчи и солена вода Стилна стойка за риболовен прът Railblaza Rod Holder II бяла - стилен помощник на борда

Кат. номер: 02-4020-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Моделът е един от най-продаваните представители на реномираната марка, а елегантният дизайн, съчетан с първокачествени здрави материали го превръща в най-желания помощник на лодката ви, с който въдиците ще стоят стабилно, удобно, стилно и подредено. Стойката може да се регулира във всички посоки - 360 градуса по хоризонтала и над 90 градуса по вертикала. 

Специалната форма на леглата за макарата дава лесен достъп до пръчката при каквато и да е позиция, а въртящата се заключалка ви гарантира, че въдицата ще си остане на мястото дори и при риболов на сериозни риби. Нещо повече - в задната си част има подвижен палец, чрез който можете да ограничите потъването на дръжката на пръчката ви, което е особено полезно, ако ползвате стойката с мухарки или ако риболовът е интензивен и рибите не са прекалено големи. 

Дизайнерската основа е със специален заключващ бутон, който прави невъзможно случайното изваждане на стойката от държача. Предвидени са допълнителни механизми за почти всички познати видове монтаж - хоризонтален, страничен, на релинга или на платформа. Освен това стойката е подходяща за множество разновидности на въдици и макари, специфични за различните стилове риболов - кастинг, спининг, риболов на муха и други. Railblaza предлага абсолютно всичко необходимо като захвати и монтажи да поставите точно където искате този превъзходен помощник. Държачът Rod Holder II е изработен от подсилена с фибростъкло и устойчива на UV лъчи пластмаса, а за максимално удължаване на живота на аксесоара е препоръчително след употреба да се измие и съхранява на сухо място. Предлага се в два цвята - черен и бял. 

Ето как може да изглежда всичко това в действие:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването