Стойка за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series

Цена: 155.00 лв. Регулируема стойка с платформа за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series - 02-4037-11
Регулируема стойка с платформа за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series - 02-4037-11 Регулируема стойка с платформа за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series - 02-4037-11 - разполага с 5 оси за регулиране, с фабрична настойка на необходимото съпротивление Регулируема стойка с платформа за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series - 02-4037-11 - не изпускайте дори кадър от приключението Регулируема стойка с платформа за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series - 02-4037-11 - здраво, стабилно и надеждно предложение

Кат. номер: 02-4037-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Регулируема стойка за камера Railblaza Platform Boom 150 Pro Series – уникален продукт, създаден да работи за заветната цел – улавянето на мига, на определено действие или движение. Разбира се, има още много какво да се каже за него. Представете си го в ролята на мини-селфи стик, макар че той не би ви помогнал докато сте в каяка, лодката, ATV-то, дори на мотоциклета или се борите с хищната риба във водата, гребете около някой водопад, лягате по завоите на някой проход или стискате здраво кормилото на пресечен горски терен, а тази стойка ще свърши чудна работа по въпроса, грижейки се да снимате себе си, екшъна, хоризонта и въобще цялото движение около вас. Всички тези моменти, заснети от най-добрата позиция за всеки един миг в приключението – под какъвто и ъгъл да е необходимо, без да се налага някой да държи стик или камера в ръка. Идеалният начин да заснемете най-уникалните кадри със себе си от малки и големи ъгли, или да обърнете платформата с камерата към хоризонта с едно движение. Цялата конструкция има цели 5 оси за регулиране, които са настроени фабрично с необходимото съпротивление, разполагате включително с опция за бърза корекция на хоризонталната позиция.

Монтажът става чрез една от фирмените основи - StarPort, SidePort, RIBPort или RailMount. Компактната стойка е дълга 340 мм, а теглото й е едва 340 г, размерът на платформата е 100 мм х 100 мм и препоръчителната тежест, с която да я натоварите без проблем, е около 2,5 кг. Материалите са подсилени и стабилизирани с фибростъкло, устойчиви са на UV лъчи, включително заключващите механизми, а крепежните елементи са от здрава, неръждаема стомана. Platform Boom 150 може да ви изглежда като поредното новозеландско предложение, но стойките от Boom Pro Seriesе са най-гъвкавите и единствените с толкова опции и възможности на пазара - особено този продукт, който всъщност в разглобен вид се превръща в три различни аксесоара. Всеки от тях – регулируема платформа, обикновен и регулируем удължител, е готов да влезе в действие с други Railblaza стойки, основи и държачи – да държи сонара и друга електроника, навигационни светлини, органайзер - комбинациите са десетки, а изборът ваш.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването