Стойка за камера Railblaza Camera Boom 600 R-Lock

Цена: 145.00 лв. Регулируема стойка за GoPro камера за каяк, лодка или яхта Railblaza Camera Boom 600 R-Lock - 02-4132-11
Регулируема стойка за GoPro камера за каяк, лодка или яхта Railblaza Camera Boom 600 R-Lock - 02-4132-11 Стойка за камера Railblaza Camera Boom 600 R-Lock 02-4132-11 - с неограничени възможности да запечати адреналина Стойка за камера Railblaza Camera Boom 600 R-Lock 02-4132-11 - най-добрият GoPro монтаж за лодка, каяк, ATV Стойка за камера Railblaza Camera Boom 600 R-Lock - подходяща за повечето екшън камери на пазара

Кат. номер: 02-4132-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Да разполагате с камера на борда и да не успеете да заснемете незабравима битка с въдица в ръка е едно от най-неприятните неща, които могат да се случат по темата. Същото важи при опит за селфи с обикновен стик за телефон, когато се опитвате да хванете в кадър всичко важно и се надвесите над водата, но вместо с приятни спомени останете без камера, без улова си или дори се окажете във водата. Затова и най-новата стойка за камера Railblaza Camera Boom 600 R-Lock е най-доброто и гъвкаво предложение за монтаж на GoPro Hero 4, Hero 5 и повечето модели на екшън камери, познати на пазара, когато се използват на лодка, каяк, яхта, ATV или дори мотоциклет. 

Смяната на посоките и заемането на точния ъгъл отнема буквално секунди, а регулирането става с една ръка и не познава ограничения, благодарение на общо 5-те въртящи се оси. Те са олекотени, но подсилени и устойчиви, могат да бъдат оставени също заключени и неподвижни, а цялата стойка се разделя на три отделни части и осигурява възможността за сглобяване с различна височина. 

Както всеки аксесоар на новозеландската марка, държачът е изработен от висококачествени, водоустойчиви и специално защитени от UV-лъчи материали плюс анодизиран алуминий за удължителя, подсилени с фибростъкло зони и неръждаеми метални елементи. Освен фиксирането в най-подходящата позиция, заключването и свалянето след това стават не по-малко лесно и бързо, необходима ви е единствено която и да е фирмена основа за стойка със StarPort гнездо, съобразена с мястото за монтаж и приключенията могат да бъдат документирани без каквито и да било повече грижи. Стилният и надежден държач за камера е не само гъвкав като възможности, но и универсален, защото адапторът, подходящ за модели на GoPro, Garmin, Sony, Panasonic, HeadCam, SLR, Contour и други марки може да се свали и да бъде монтирана платформа точно за вашето устройство. Вижте как изглежда всичко това в действие:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването