Стойка за гребло Railblaza QuikGrip 08-0052-11

Цена: 45.00 лв. Стойка-клипс за гребло с бързо захващане Railblaza QuikGrip - 08-0052-11
Стойка-клипс за гребло с бързо захващане Railblaza QuikGrip - 08-0052-11 Стойка за гребло за каяк с бърз захват - Railblaza QuikGrip Paddle 08-0052-11 Стойка за гребло с бърз захват Railblaza QuikGrip Paddle 08-0052-11 - в комбинация с MiniPort адаптор Стойка за гребло Railblaza QuikGrip 08-0052-11 - един аксесоар, две възможности

Кат. номер: 08-0052-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Railblaza QuikGrip Paddle Clip Track Mount e изключително практично предложение за стойка за гребло с бърз захват, което пасва на трак системите на повечето марки каяци на пазара - сред тях Ascend, Wilderness Systems, Native Watercraft, YakGear, Yak Attack и други. Освен това моделът е съвместим с размера на най-разпространените и стандартни дръжки на гребла, а захващането под формата на клипс е повече от удобно, бързо и лесно за използване. 


За повече здравина материалът на скобата е подсилен с 15% фибростъкло, а монтажната плоча е изработена от AES пластмаса. Изчистеният дизайн на аксесоара предлага повече функционалност по темата с оползотворяване на малкото пространство в каяка, отколкото изглежда на пръв поглед, благодарение на възможността върху плочата му да бъде поставен допълнително MiniPort конектор за релси със StarPort гнездо. С негова помощ и подходящата стойка можете да съчетаете два аксесоара в едно и имате до себе си също телефон, таблет, камера, светлина, сонар, въдица, напитка или пък органайзер. 

Railblaza QuikGrip Paddle включва:

1 бр. монтажна плоча
1 бр. скоба за поставяне на греблото
всички необходими крепежни елементи за монтирането им

*MiniPort адапторът се закупува допълнително!

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването