Стойка за въдици Railblaza RodRak Fishing Rod Storage Rack WH

Цена: 59.00 лв. Система за съхранение на въдици и риболовно оборудване Railblaza RodRak Fishing Rod Storage 09-0008-21
Система за съхранение на въдици и риболовно оборудване Railblaza RodRak Fishing Rod Storage 09-0008-21 Railblaza RodRak - система за съхранение на въдици върху тавана Railblaza RodRak - монтаж за съхранение и транспорт на въдиците в лодка Railblaza RodRak - система за съхранение и транспорт на въдици върху стена

Кат. номер: 09-0008-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

С Railblaza винаги е лесно и подредено, дори когато става въпрос за много на брой риболовни принадлежности, събрани в малки плавателни съдове или помещения. Доказателство е поредното предложение за транспорт и съхранение на въдици в лодка, яхта, в гаража и навсякъде другаде, където разполагате с вертикални или хоризонтални повърхности. Ценната екипировка може да бъде подредена и обезопасена по красив и интелигентен начин, а практичността се измерва и от спестеното вътрешно пространство с оползотворяване на иначе неизползваеми места, каквито често са таваните на кабините, каютите или гаражите. Системата RodRak Fishing Rod Storage Rack представлява комплект от четири държача, достатъчни за два броя въдици. За основа и фиксиране може да послужи всяка стена и таван, вътрешната част на лодката и където още се сетите, че е подходящо за пробиване и удобно да ви бъде подръка.

Два от държачите са предвидени за дръжките на въдиците и са подходящи за диаметър от 25 до 38 мм, останалите два фиксират върховете, а меките гъвкави вложки на всички позволяват изключително бързо и лесно поставяне и изваждане на всяка от частите. Дължината варира според тази на пръчките и зависи изцяло от вас и оборудването ви, а още по-хубаво е, че можете да разширявате системата също по отношение на броя на държачите и съответно на въдиците. Това става чрез лесно присъединяване на всеки следващ към долната част на съществуващия и ограничение за броя, който ще добавите няма. Без значение дали ще ги използвате на закрито или открито, здравината и издръжливостта им са гарантирани за дълго време напред, благодарение на комбинацията от подсилени с фибростъкло и допълнително защитени от UV лъчи материали. Railblaza RodRak Fishing Rod Storage Rack се доставя в комплект, достатъчен за два броя въдици, с включени крепежни елементи от неръждаема стомана и затварящи капачета за долната част, които се отстраняват, ако присъединявате следващ държач. Предлагат се и в черен цвят.   

А ето как изглежда вече монтираната система:

* Ластичният шнур на снимките или във видеото е просто идея за допълнително осигуряване на аксесоарите и не се доставя с тях, нито може да се поръча отделно по линия на Railblaza.


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването