Рамо Railblaza въртящо Swing Arm R-Lock

Цена: 53.00 лв. Въртящо се рамо Railblaza Swing Arm R-Lock 02-4147-11
Въртящо се рамо Railblaza Swing Arm R-Lock 02-4147-11 Рамо въртящо Railblaza Swing Arm R-Lock 02-4147-11 Рамо въртящо Railblaza Swing Arm R-Lock 02-4147-11 Рамо въртящо Railblaza Swing Arm R-Lock 02-4147-11

Кат. номер: 02-4147-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Пореднато полезно прикачно за лодка, каяк, яхта и други, чието ненатрапчиво присъствие улеснява изключително много риболова и въобще, пребиваването на борда, заради различните ситуации, в които може да е от помощ. Въртящото се рамо позволява да преместите в по-подходяща позиция сонара, картографа, камерата, таблета или всяка друга електроника, която сте му поверили. Държачът се завърта с едно движение от ръката и осигурява най-добрия ъгъл за наблюдение на дисплея или заснемане в определена посока. Чрез StarPort адапторa в горната част настройвате желания наклон на устройството и заключвате неподвижно, а след това просто завъртате, докато откриете идеалната позиция във всеки един момент. 

Интелигентният дизайн на рамото Railblaza Swing Arm R-Lock е подходящ за всевъзможни таблети, GoPro камери, сонари и устройства, които може да се сетите да вземете на лодката, стига да са с тегло не повече от 1.5 кг. Комбинациите с Регулируема стойка за сонар Railblaza R-Lock R, стойката Railblaza ScreenGrabba или основата за сонар Railblaza Three Axis Platform, както и със StarPort адаптораса надежден вариант да фиксирате електрониката преди да я заключите в гнездото в горната част на рамото. Възможностите продължават и с участието на други стойки и аксесоари Railblaza, които може да използвате с въртящото се рамо, включително G-Hold държач, навигационна светлина, а защо не и стойка за напитки - важното е да не надвишавате допустимата тежест. 

За да използвате
Railblaza Swing Arm R-Lock рамото, ви е необходима основа, чийто избор зависи от мястото на монтаж  - хоризонтален, страничен, на релинги, релси или надуваема лодка. Фиксирането в основата е бързо и надеждно, а когато вече не ви трябва сонара, можете да извадите рамото и да я използвате за друго, заменяйки го с която и да е друга фирмена стойка в нея. Неръждаемите метални части плюс устойчивите на UV лъчи и подсилени с фибростъкло материали ще се погрижат полезния аксесоар да изкара дълга и вярна служба на борда. 

     
Вижте още:
 

:

Изпрати запитването