Основа за стойка Railblaza SidePort WH

Цена: 26.80 лв. Основа за стойка за вертикален монтаж бяла Railblaza SidePort BLK - 03-4014-21-WH
Основа за стойка за вертикален монтаж бяла Railblaza SidePort BLK - 03-4014-21-WH Основа за стойка Railblaza SidePort WH - за всяка StarPort стойка и аксесоар на лодката, каяка или АТВ-то Основа за стойка Railblaza SidePort WH - здрав захват и удобна позиция за Rod Holder-а и въдицата ви Основа за стойка Railblaza SidePort WH - монтаж в комбинация с G-Hold

Кат. номер: 03-4014-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Не се заблуждавайте от малкия й размер, значението за вас и за хобито ви е голямо! За малки пространства на риболовни каяци и лодки, ATV-та и въобще места с ограничени възможности за монтаж, тя е пръв приятел и помощник, но достойнствата й могат да са без конкуренция и за всяко друго място където имате вертикална повърхност, а се нуждаете от хоризонтално гнездо. Уникална, компактна и стилна, основата за стойки Railblaza SidePort WH ще направи пребиваването ви във водата удобно и организирано, пък и красиво, и в никакъв случай не за сметка на здравината, защото материалът е специална, силно устойчива на солената вода и слънчевите лъчи пластмаса.

Монтажът на основата е съвсем лесен, а разнообразните ви риболовни аксесоари и стойките за тях вече не се нуждаят непременно от релинг или хоризонтална повърхност. Перфектен и елегантен начин да имате подръка напитка, електроника или каквото и да било друго, включително в интериорните помещения на плавателните съдове и особено, на трудно влизащите в употреба вътрешни стени на лодката. Това прави малкия помощник много ценен и в същото време изключително изгоден. Доставя се  в черен на цвят вариант. В галерията можете да разгледате различни начини на приложение, да видите как изглежда в действие и да взаимствате още идеи, защото възможните комбинации са десетки и веднъж изпитали удобството й, ще се питате как сте се справяли преди това. Видеото по-долу също демонстрира колко практично и лесно е да присъстват на борда както SidePort основата, така и хоризонталния вариант:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването