Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port

Цена: 68.00 лв. Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port 11-4207-11
Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port 11-4207-11 Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port 11-4207-11 Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port 11-4207-11 Основа за стойка Railblaza HEXX RIB Port 11-4207-11

Кат. номер: 11-4207-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Поредно предложение от Railblaza за собствениците на надуваеми лодки, които искат да разполагат с най-доброто на тема прикачни и държачи лепяща HEXX RIB Port основа за балона на лодката. Предвидена е да пасне на всички HEXX продукти от гамата на новозеландската марка - например стойката за сонар Railblaza HEXX Fish Finder Mount, като монтаж от двата аксесоара осигурява надеждна поддръжка за сонари до 16 инча!

Можете да залепите 
основата както на места, които не позволяват правене на отвори, така и върху каяк или твърда лодка, за да се възползвате от предимствата й със същия успех. HEXX Adhesive Mount RIB Port пасва перфектно и гарантира максимално добра функционалност при комбинация със стойките за лайф сонда Railblaza HEXX Live Pole, също с HEXX Rotating Platform и HEXX Rod Holder. Изработена е от изключително издръжлив, подсилен с фибростъкло PVC материал с UV защита, а крепежните материали са от неръждаема стомана. Незаменим помощник, който ще ви служи дълго време и който може да спести място, без да отнема от вътрешното пространство на плавателния съд. Залепването на основата за стойка Railblaza HEXX RIBPort не изисква никакви специални умения, единственото условие е да спазите указанията от лепилото, което ще ползвате, а поставянето, свалянето, завъртането на който и да е HEXX държач в основата става за секунди - точно както изглежда и на видеото по-долу:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването