Основа за сенник Railblaza Clevis/Bimini Support WH

Цена: 33.00 лв. Бяла основа за сенник Railblaza Clevis/Bimini Support WH - 02-4032-21-WH
Бяла основа за сенник Railblaza Clevis/Bimini Support WH - 02-4032-21-WH Многофункционална бяла скоба Railblaza Clevis/Bimini Support WH - 02-4032-21-WH - стилно и здраво фиксирано Многофункционална бяла скоба Railblaza Clevis/Bimini Support WH - 02-4032-21-WH - bimini сенниците имат сигурна опора Многофункционална бяла скоба Railblaza Clevis/Bimini Support WH - 02-4032-21-WH - лесно слагане и сваляне с помощта на заключващия механизъм

Кат. номер: 02-4032-21-WH

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Скоба Railblaza Clevis/Bimini Support WH - този малък помощник е повече от полезен на всеки плавателен съд, а защо не и на друго превозно средство. Собствениците на лодки със сенник знаят, че такава основа е най-лесният, най-сигурният и интелигентен начин да фиксират тръбите на сенника за борда на лодката. Няма значение дали е надуваема или не, защото дори и за балонните лодки вече няма извинение да не изглеждат стилно и завършено с помощта на фирмените RibPort основи от серията - перфектната визия е непокътната. Railblaza Clevis/Bimini Support е здрав, подсилен с фибростъкло и със защита срещу слънчевите лъчи помощник, който ще ви служи дълго време и който много лесно с едно щракване на заключващия механизъм сваляте от StarPort гнездото на използваната основа, без въобще да е необходимо развиването на болта и използването на инструменти, за да освободите тръбите на сенника, например. Това ще го оцените още при първото ползване на компактния аксесоар, който за по-голямо удобство се предлага в комплект от по два броя. 

Освен това има и вариант в черен цвят, за всеки взискателен към стила на лодката си собственик. Не на последно място, едно от предимствата на Clevis/Bimini Support е супер бързата замяна с друга, по-необходима в даден момент стойка, особено в дните или часовете когато не се нуждаете от сянка. Сонарът, телефонът, въдицата, фенерът, органайзерът - въобще каквото се сетите, че искате да ви е подръка, може да пасне в същото StarPort гнездо, ако съответната стойка за него е от гамата на Railblaza. Вижте още:
 

:

Изпрати запитването