Основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 BLK

Цена: 26.70 лв. Черна основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 с лесен монтаж - 03-4011-11-BLK
Черна основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 с лесен монтаж - 03-4011-11-BLK Основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 BLK - в комбинация с филетираща масичка Railblaza Основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 BLK - с подходящата стойка може да й поверите всяка електроника Основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 BLK - в комбинация с монтаж на Rod Holder за максимално удобство и сигурност за въдиците ви

Кат. номер: 03-4011-11-BLK

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Основа за релинг Railblaza RailMount 19-25 BLK - осигурява здрав захват за всякакви StarPort стойки, риболовни принадлежности, електроника и много други чрез монтаж на релинга на лодката. Освен че ще държи сигурно и безопасно каквото й поверите, по този начин ще спестите и от ценното вътрешно пространство на лодката или каяка, защото оборудването ви ще е сложено в ред. Подходяща е за диаметър на релинга от 19 до 25 мм, доставя се със специални преходници за максимално прецизен монтаж, както и с неръждаеми болтове плюс черни гайки. Монтира се лесно, без пробиване на отвори по релинга на лодката, а максималната прецизност, осигурена от преходниците, както и много лесното преместване по самия релинг според нуждата, са отличителната черта на тази основа. 

В случай, че веднъж монтирана, нямате намерение да я местите, можете да използвате и самозалепващата лента от комплекта, но ако предпочитате да имате подръка която и да е стойка или аксесоар и това е свързано с честа смяна в позицията на основата, то можете да сте сигурни, че по релингите няма да има никакви щети от постоянното местене. Първоначалният монтаж и фиксирането при преместване, отнемат буквално няколко минути. Основата е изработена от устойчива на UV лъчи AES пластмаса, уплътнението от TPE каучук, също предвиден да издържа на силното слънце, а крепежните елементи са от неръждаема стомана - така поредният помощник на борда ще ви служи за дълго време напред. Основата със StarPort гнездото, в което се фиксират стойките и аксесоарите, се закупува отделно. Railblaza RailMount 19-25 се предлага и в бял цвят.

Убедете се сами със следващите кадри колко лесно се борави с нея:
Вижте още:
 

:

Изпрати запитването