Основа с клин за въже Railblaza CleatPort WH

Цена: 35.00 лв. Основа за StarPort стойка с клин за въже бяла Railblaza CleatPort WH - 03-4044-21-WH
Основа за StarPort стойка с клин за въже бяла Railblaza CleatPort WH - 03-4044-21-WH Основа за стойка с клин за въже Railblaza CleatPort WH - бързо и лесно, качествено и здраво Основа за стойка с клин за въже Railblaza CleatPort WH - комбинирана с удължител и навигационни светлини Основа за стойка с клин за въже Railblaza CleatPort WH - монтаж на гумена лодка

Кат. номер: 03-4044-21-WH

Поръчвам

с поръчка

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Основа за стойка с клин за въже Railblaza CleatPort WH – необикновена и изключително полезна идея, която лесно и удобно съвместява две приложения в един аксесоар. На пръв поглед простата конструкция бързо ще ви впечатли с ефективността си, защото само с един монтаж реално ще разполагате с основа за която и да е Railblaza стойка със StarPort захват и с клин за въже. Няма нищо по-хубаво от това напитката, мобилният телефон или навигацията да са ви под ръка, докато релаксирате на брега до лодката или каяка. Представете си и удобството от близостта на риболовния прът на същото това място, където клинът продължава услужливо да държи въжето. В окомплетовката на Railblaza CleatPort разполагате с неръждаеми крепежни елементи и още една допълнителна предпазна плоча, която, монтирана под основата, предпазва алуминиевите палуби от корозия.

Самата StarPort основа и клинът, както всички продукти на реномираната марка, са произведени от подсилен с фибростъкло материал, силно устойчив на слънчевите лъчи и солената вода. Веднъж монтирана, боравенето с нея е супер лесно и бързо - смяната на стойки или прибирането им преди транспорт става за секунди, заключването е надеждно и сигурно, а стилното и функционално присъствие ще ви е от помощ за дълго време напред. Елегантното й присъствие на борда пасва на различни по стил плавателни съдове и отбелязва поредната точка в полза на дизайнерите на Railblaza, а още по-хубаво е когато това е съчетано с качествена изработка и подобна практичност. Предлага се и в черен цвят.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването