Модулна релса Railblaza Expanda Track

Цена: 35.00 лв. Регулираща се релса за прикачни и стойки на лодки и каяци Railblaza Expanda Track - 01-4122-11
Регулираща се релса за прикачни и стойки на лодки и каяци Railblaza Expanda Track - 01-4122-11 Модулна релса Railblaza Expanda Track 01-4122-11 - с възможност за три различни комбинации и дължини Модулна релса Railblaza Expanda Track 01-4122-11 - пести грижи и вътрешно пространство от каяка или лодката Модулна релса Railblaza Expanda Track 01-4122-11 - за леки монтажи на стойки за камери, телефони, държачи за напитки, навигационни светлини и други

Кат. номер: 01-4122-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Редът сред многото риболовни и всякакви други принадлежности е изключително важен, за да се случва всичко лесно, удобно, приятно и без нерви. Регулиращата се на дължина модулна релса Railblaza Expanda Track е решение, което ще ви спести както грижи, така и ценно вътрешно пространство от каяка или лодката, но също може да бъде отличен помощник за ATV-то или друго сухоземно превозно средство. 

Самата писта се монтира на място по ваша преценка, с възможност да бъде в три различни размера, в зависимост от използваните елементи на комплекта. Между релсите отново вие подреждате и препозиционирате според моментната необходимост различните основи за стойки, чийто брой зависи от дължината. Релсата е с нисък профил и е подходяща за леки монтажи на стойки за камери, телефони, държачи за напитки, навигационни светлини и много други вещи, които ще знаете точно къде да търсите по всяко време, без опасност от загуба или повреда. Вариантът да комбинирате два комплекта релси за по-дълга писта е една от най-приятните характеристики на Expanda Track. Освен това повърхностният монтаж без да се изисква достъп от обратната страна на стената е щадящ за плавателния съд, а елегантният профил пасва на всевъзможни лодки. 

Висококачествените материали, които новозеландската марка използва за производството на аксесоарите си, имат специална защита от UV-лъчи и са устойчиви на солена вода, също така са олекотени, здрави и подсилени с фибростъкло. В окомплектовката ще откриете всичко нужно за направата на релса от 120 или 200 мм, а ако свържете само двете крайни части получавате компактен модул, който може да се комбинира с основата-адаптор MiniPort TracMount и е страхотен вариант да имате на разположение едно StarPort гнездо, съвместимо с всяка Railblaza стойка. Друга основа, която може да се използва с Expanda Track, е StarPort HD в комбинация със специалния кит StarPort HD TracMount, както и универсалната Railblaza Starport, отново заедно с адаптиращ кит за релси StarPort TracMount Kit. Каква стойка и аксесоар ще разположите в основите избирате вие, а от видеото ще разберете колко лесно и удобно се борави на практика:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването