Конзола-органайзер Railblaza Tackle Caddy Console

Цена: 72.00 лв. Конзола органайзер за риболовни принадлежности Railblaza Tackle Caddy
Конзола органайзер за риболовни принадлежности Railblaza Tackle Caddy Конзола-органайзер за риболовни принадлежности Railblaza Tackle Caddy Console 09-4150-11 Конзола-органайзер за риболовни принадлежности Railblaza Tackle Caddy Console 09-4150-11 Конзола-органайзер за риболовни принадлежности Railblaza Tackle Caddy Console 09-4150-11

Кат. номер: 09-4150-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Идеалното решение на тема съхранение на инструменти, риболовни принадлежности, лични вещи, мобилни телефони и дори кутии за примамки с подходящия размер. Органайзер за лодка като Railblaza Tackle Caddy Console е един от сигурните начини да намирате такъмите и аксесоарите точно където сте ги оставили и да знаете, че едно посягане ви дели от това да държите желаната примамка, клещите, телефона или друго. Конзолата е универсално предложение, което може да бъде монтирано почти навсякъде и по различни начини, така че е подходяща за всякакви плавателни съдове, за стени на банки, куфари, шкафчета и всяка вертикална повърхност, също може да бъде фиксирана на релинг или странично на масичката за филетиране.

Голямото основно отделение на 
Tackle Caddy Console побира две кутии от типа на Plano 3400, обемни принадлежности като макари с влакна, радиостанции, бутилки с напитки, бинокли и какво ли не още, които за още по-сигурно можете да фиксирате с еластичната корда в комплекта. Слотовете отпред са предвидени за инструменти и други подходящи аксесоари, а прорезите върху два от тях и отстрани на конзолата са перфектния начин да подредите примамки и готови монтажи, на които ще спестите оплитането и в същото време ще разполагате с моментален достъп до тях по всяко време.

Органайзерът 
се сглобява лесно, изработен е от изпитания UV устойчив материал, характерен за стойките Railblaza, окомплектован е с неръждаеми крепежни елементи за траен монтаж с пробиване на отвори, както и с 800 мм еластична връзка. За да се монтира към някоя от StarPort основите вертикално или на релинг, така че да може да се премества и сваля, е необходимо първо да се добавят комплект адаптори Railblaza Attachment Adaptor Pair, които се закупуват отделно. С тяхна помощ можете за секунди да сваляте и прибирате цялата конзола с всичко подредено в нея, а основите да използвате за други стойки при нужда.
Вижте още:
 

:

Изпрати запитването