Комплект Railblaza NaviPack Light Kit

Цена: 399.00 лв. Комплект всестранни навигационни LED светлини и удължител Railblaza NaviPack Light Kit - 04-4092-11
Комплект всестранни навигационни LED светлини и удължител Railblaza NaviPack Light Kit - 04-4092-11 Комплект навигационни LED светлини и удължител Railblaza NaviPack 04-4092-11 - с десетки възможности за комбинации Комплект навигационни LED светлини и удължител Railblaza NaviPack 04-4092-11 - подходящ за моторни и надуваеми лодки Комплект навигационни LED светлини и удължител Railblaza NaviPack 04-4092-11 - чудесен избор за аварийни навигационни светлини и при по-големи плавателни съдове

Кат. номер: 04-4092-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Комплектът навигационни светлини Railblaza NaviPack Portable LED Navigation Light Kit е поредното страхотно предложение, което не само служи перфектно по основното си предназначение, но комбинира в себе още десетки възможности, благодарение на богатото съдържание от основи и аксесоари. Освен че спасява от каквото и да било окабеляване всяка по-малка моторна или надуваема лодка и покрива изискванията за подобно оборудване в почти всяка страна, комплектът е чудесен избор за аварийни навигационни светлини и при по-големи плавателни съдове. Двата вида светлини –  бяла Illuminate i360 и двуцветната Illuminate iPS са сертифицирани по стандарти USCG 2NM 33 CFR 183.810, ABYC A-16, RCM и CE, по RoHS директива и IP67 ниво за защита срещу проникване на прах и вода, което ги прави изключително ефективни, издръжливи и водоустойчиви до 1 метър дълбочина. За направата им са използвани най-новите LED технологии, също така могат да плуват директно във водата, задържайки се със светлината нагоре, да работят в различни режими, отличавайки се с дълъг живот на батерията и да устояват за години наред на UV лъчите и солената вода, благодарение на инженерната пластмаса, от която са конструирани. Удължителят Extenda Pole 1000 е направен от същите подсилени материали, има три секции, с които общата му дължина достига 980 мм. и е супер лесен за монтаж и демонтаж, точно както и самите светлини. Трите вида основи за стойки със StarPort гнездо, влизащи в комплекта - StarPort, SidePort и самозалепващата QuikPort, могат да бъдат монтирани на хоризонтална или вертикална повърхност, а за QuikPort варианта дори не се изисква дупчене при първоначалния монтаж. Разбира се, не е необходимо да използвате всички едновременно за светлините не само защото са повече на брой, но и защото смяната на един или друг аксесоар отнема буквално секунди и можете да заключите в тях чрез подходящата стойка каквото оборудване ви е необходимо във всеки един момент. Бързото прибиране, съхранението на всички части заедно във фирмения, удобен за носене сак, наличието на всички крепежни елементи за първоначалния монтаж на основите и комбинацията съдържание-цена, прави удоволствието пълно.

Комплектът включва:

1 бр. Чанта за транспорт и съхранение (не се предлага отделно)
1 бр. Удължител Railblaza Extenda Pole 1000
1 бр. Бяла всестранна навигационна светлина Railblaza Illuminate i360
1 бр. Двуцветна навигационна светлина Railblaza Illuminate iPS
1 бр. Основа за стойка StarPort
1 бр. Основа за стойка SidePort
1 бр. Основа за стойка QuikPort (с включена 3M VHB самозалепваща подложка)
Крепежни елементи от неръждаема стомана

*Всяка от двата вида светлини се захранва с по 3 броя батерии АА, които не са включени в продукта и се закупуват отделно.
Вижте още:
 

:

Изпрати запитването