Кит за релси StarPort TracMount Kit

Цена: 18.50 лв. Адаптиращ кит за релси за основа StarPort TracMount Kit - 03-4104-11
Адаптиращ кит за релси за основа StarPort TracMount Kit - 03-4104-11 Адаптиращ кит за релси за основа StarPort TracMount Kit - 03-4104-11 - интелигентен начин да включите в употреба основа със Starport захват Адаптиращ кит за релси за основа StarPort TracMount Kit - 03-4104-11 - подходящ за повечето популярни релсови системи, включително Wilderness Systems, Yak Gear, Native Watercraft и YakAttack Адаптиращ кит за релси за основа StarPort TracMount Kit - 03-4104-11 - лесно и бързо инсталиране и местене, без дупчене на корпуса

Кат. номер: 03-4104-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Адаптиращ кит за основа Railblaza StarPort TracMount Kit – най-интелигентният начин да включите в употреба основа със Starport захват, ако разполагате с Trac система. Без да дупчите безкрайно корпуса на каяка или кануто, вече ще имате където ви се поиска – вляво, вдясно, по-напред или по-назад, стойка за сонар, за въдица, фенер, чаша, органайзер, сонар или друга електроника, навигационна светлина и въобще, всяка друга с познатия ни захват. Веднъж монтиран, адаптиращият кит позволява изключително лесно местене по релсите, инсталиране или деинсталиране на основата от системата. Лесно, бързо и безопасно - възможността да използвате всяка стойка от серията на повечето популярни релсови системи е факт! Типично за новозеландската марка, в идеята си да създава възможно най-гъвкави продукти, този кит от неръждаема стомана ще ви позволи да използвате всеки аксесоар със StarPort захват с релсовите системи на Wilderness Systems, Yak Gear, Native Watercraft и YakAttack. Някои от възможните съчетания на основа и стойка от гамата на Railblaza можете да видите в галерията, но реално комбинациите са десетки и зависят от необходимите ви принадлежности, за да бъдат плаването, разходката или риболова максимално комфортни, пълноценни и безгрижни.
Комплектът включва по 2 броя винтове и TrackNuts гайки и е съвместим единствено с основи със StarPort гнездо от стандартен тип. За адаптиране на основа Railblaza StarPort HD ви е необходим Кит за лайстни StarPort HD TracMount!

Както казахме - достъпно, лесно, интелигентно и сигурно:


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването