Двуцветна навигационна светлина Railblaza Illuminate iPS

Цена: 175.00 лв. Всестранна двуцветна навигационна LED светлина Railblaza Illuminate iPS - 02-5005-11 iPS
Всестранна двуцветна навигационна LED светлина Railblaza Illuminate iPS - 02-5005-11 iPS Двуцветна навигационна LED светлина Railblaza Illuminate iPS - ще ви спаси от нежелано окабеляване на плавателния съд и ще ви предпази от неприятни ситуации Двуцветна навигационна LED светлина Railblaza Illuminate iPS - конкурентното изпълнение от висококачествени материали и най-нова LED технология Двуцветна навигационна LED светлина Railblaza Illuminate iPS - бърз и лесен монтаж и демонтаж на най-удобното ви място

Кат. номер: 02-5005-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Railblaza Illuminate iPS – Portable Bi-colour Navigation Light е двуцветна LED навигационна светлина, която ще ви спаси от нежелано окабеляване на плавателния съд и ще ви предпази от неприятни ситуации, а тъй като от тях никой не е застрахован, предварителната подготовка винаги е най-доброто решение. Далеч в класацията пред всички останали на пазара с конкурентното си изпълнение от висококачествени материали и най-нова LED технология, със специалната си конструкция и сериозни възможности, малкият помощник е перфектният избор за всяка лодка или каяк до 12 метра, а също и за по-големи съдове на вода в ролята на аварийна светлина. Мощните Osram светодиоди и високоефективната схема на работа гарантират дълъг живот на батерията, което години наред ще държи далеч частта с досадните кабели и ще прави живота ви по-лесен. Режимите на работа са три – по един за всеки от двата цвята с живот на батерията до 28 часа и режим с участието на двата цвята едновременно, при който имате до 14 часа работа с един комплект от 3 броя батерии АА.

Произведен и тестван в суровите условия на Нова Зеландия, този продукт е не просто устойчив на силните UV лъчи и агресивната солена вода, но е сертифициран по USCG 2NM 33 CFR 183.810 и ABYC A-16 стандарт и класифициран с високата степен на защита срещу проникване на прах и вода IP67. Това го прави изключително ефективен и подходящ за всякакви условия, включително когато се наложи може да плава безпроблемно във водата запазвайки водоустойчивостта си на дълбочина до един метър и разбира се, да стои в изправена позиция докато специалните лещи разпръскват светлината съвсем ясно и достатъчно далеч над повърхността. Лека, компактна, стилна и достъпна, двуцветната Railblaza Illuminate iPS може да бъде монтирана и демонтирана за секунди на всяка основа или друг аксесоар със StarPort гнездо от серията - StarPort, SidePort, RailMount, RIBPort, и StarPort Extender, което значи, че ще стои буквално на всяко място, за което се сетите. Освен, че се предлага самостоятелно, навигационната светлина е включена и в комплекта Railblaza NaviPack Light Kit.

*Батериите не са включени в продукта.

*StarPort основите и аксесоарите се закупуват отделно.
Вижте още:
 

:

Изпрати запитването