Държач за ролка Railblaza Spooling Station

Цена: 68.00 лв. Държач за макара Railblaza Spooling Station 09-4159-11
Държач за макара Railblaza Spooling Station 09-4159-11 Държач за ролка Railblaza Spooling Station 09-4159-11 Държач за ролка Railblaza Spooling Station 09-4159-11 Държач за ролка Railblaza Spooling Station 09-4159-11

Кат. номер: 09-4159-11

Поръчвам

Налично

Стойки за лодка и каяк Railblaza

Отново страхотно решение на досаден проблем - държачът за навиване на влакно от ролка върху шпула ще ви осигури бързина и удобство както на лодката, така и вкъщи. Railblaza Spooling Station е чудесен помощник, който спестява време не само докато се приготвяте за поредния риболов, но и след това на водоема. Просто взимате станцията за намотаване на влакно със себе си и фиксирате в която и да е StarPort основа. Разбира се, наличието на повече въдици, а оттам и на повече държачи, допълнително може да внесе ред в организирането на принадлежностите.

Регулируемата ширина и височина на аксесоара го прави подходящ за ролки с дебелина до 50 мм (2") и максимален диаметър 115 мм (4.5"). Разполага с вградена спирачка, която осигурява леко съпротивление при навиване на влакното. Освен това, въртящата се основа позволява на станцията да се движи свободно, следвайки движението от върха на въдицата. Когато не боравите с 
Railblaza Spooling Station, самостоятелното развиване на нишката от ролката се предотвратява чрез специална щипка, а самия държач се сгъва в по-компактен вариант, така че да не пречи, и се съхранява лесно в шкаф или кутия. 

Станцията за намотаване
 се доставя в комплект с един брой StarPort Adapter, съвместим с всяка Railblaza основа за релинга, хоризонтален или страничен монтаж, които се закупуват отделно. Можете за секунди да сменяте местоположението от работилницата или гаража с лодката и обратно, ако разполагате с поне две основи, които през останалото време използвате за всеки друг фирмен аксесоар. Към модела е включена и специална основа, чрез която при желание може да бъде монтиран върху вертикални релси или трайно фиксиран върху вертикална повърхност с помощта на болтове. Подсиленият материал, устойчив на UV лъчи, характерен за всички прикачни Railblaza, гарантира дълга и безпроблемна употреба.


Вижте още:
 

:

Изпрати запитването