Транспортни колела за лодка Railblaza C-TUG

Цена: 279.00 лв. Транспортни, транцеви колела за лодка Railblaza C-TUG
Транспортни, транцеви колела за лодка Railblaza C-TUG Транспортните колела за лодка Railblaza C-TUG могат да се фиксират в различни позиции като ъгъл спрямо транеца Транцеви колела Railblaza C-TUG 50-0009-51 - подходящи за малки алуминиеви или надуваеми лодки, за бързо и лесно придвижване до водата Транцеви колела Railblaza C-TUG 50-0009-51 - с опция за сгънато положение по време на плаване

Кат. номер: 50-0009-51

Поръчвам

Налично

C-TUG колички от Railblaza

Понякога и най-малката промяна се оказва решаваща за елиминирането на голяма грижа и ако досега не сте използвали транспортни колела за лодката си, това е точно такъв пример, особено при качествена изработка. Колелата за транец Railblaza C-TUG са идеално решение за надуваеми или по-малки алуминиеви лодки, когато не трябва да носите тежко или просто не искате да влачите сами целия товар през плажа до брега или рампата, а също и да нараните дъното.

Монтират се лесно и още по-лесно се борави след това с тях - свалянето им от основата, за да бъдат съхранени и поставянето преди използване, е бързо и надеждно, същото важи за фиксирането в сгъната позиция докато сте във водата плюс отключването при нужда от бързо спускане. Освен това са олекотени и тежат само 4 кг чифта, но в същото време са изключително здрави и устойчиви, благодарение на подсилените с фибростъкло материали и специалната защита от UV-лъчи, включително за гумените елементи. Наред с това, че няма опасност да се спукат, една от най-приятните характеристики на модела е възможността да бъдат заключвани в различни позиции като ъгъл спрямо транеца за максимално удобство. 

Транспортните колела за лодка Railblaza C-TUG
 са най-подходящи за използване при плавателни съдове с дължина до 3.6 м, с двигатели до 15HP, ако са двутактови и до 9.9HP при четиритактовите. Диаметърът на всяко е 10 инча или 25.4 см, препоръчителното работно натоварване е до 100 кг, а максималното статично до 120 кг. Доставят се с необходимите крепежни елементи от неръждаема стомана и са на линия да бъдат отличен помощник за дълго време напред, дори при активен риболов. 

Ето как изглежда при различните лодки:

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването