Количка за каяк C-Tug R SandTrakz Wheels

Цена: 380.00 лв. Колела за каяк C-Tug R със SandTrakz Wheels 50-0014-71
Колела за каяк C-Tug R със SandTrakz Wheels 50-0014-71 Количка за каяк C-Tug R със SandTrakz Wheels 50-0014-71 Количка за каяк C-Tug R със SandTrakz Wheels 50-0014-71 Количка за каяк C-Tug R със SandTrakz Wheels 50-0014-71

Кат. номер: 50-0014-71

Поръчвам

Налично

C-TUG колички от Railblaza

Да се придвижвате с лодката или каяка през пясък и други повърхности с минимално усилие и без нужда от инструменти или от втори човек е безценно, още повече, че количките за каяк C-Tug на Railblaza се сглобяват и разглобяват за секунди, побират се в люковете на повечето модели и се регулират с голи ръце. Специалните платформи, с които се отличава моделът C-Tug R SandTrakz Wheels, са предвидени и за корпуси тип тримаран, за които стандартният модел SandTrakz Kayak Cart не е подходящ. Още по-специалните и патентовани SandTrakz колела променят кръглата си форма и заприличват на верига на булдозер в момента, в който попаднат върху пясък. Това значително увеличава контактната площ с пясъка под тях и намалява възможността от "заораване" по време на движение. 

Освен това, при преминаване от мека на твърда повърхност
колелата SandTrakz автоматично възстановяват формата си, така че може за да забравите всякакви други начини за придвижване на каяка или лодката по суша. Усилието, което полагате, за да придвижите плавателното средство, е с над 50 % по-малко от това, което ви се е налагало да извършвате досега с други приспособления! Цялата конструкция е изключително гъвкава и издръжлива, може да безпроблемно да носи товар от около 80 кг, демонтира се бързо за по-лесно съхранение, разглобява се, за да може да я приберете в багажното отделение на каяка докато сте във водата и също така по никакъв начин не е заплашена от ръждясване.

Патентованият дизайн на произведената в Нова Зеландия
количка за каяк C-Tug R SandTrakz Wheels не изисква дупчене на корпуса или монтиране на присъединителни крепежи, закрепването става с ремък, а двете основи се регулират лесно и се настройват според формата на дъното. Колесарчето пасва на много повече профили на корпуси и модели каяци, включително на Hobie Pro Angler, Hobie Outback и други. Носещите платформи имат противохлъзгащи подложки с безкомпромисно сцепление, използваният материал за цялата конструкция е полимер от технически клас с UV защита, а осите са подсилени с неръждаема стомана. Новото предложение на Railblaza тежи само 4.6 кг и се доставя в комплект с всичко необходимо - платформи, релси, основи, колела, ремъци, крепежи.

Вижте още:
 

:

Изпрати запитването